Hoe onze klanten profiteren

De aangeboden dienstverlening van Container Centralen voor de Tesco One Way Service is professioneel en efficiënt. Wij maken veelvuldig gebruik van trolleys en Container Centralen heeft materiaal op maat beschikbaar voor elke aanvraag, die wij tot toe hebben gehad. Container Centralen houdt goed rekening met onze wensen en denkt mee bij eventuele wijzigingen. Binnen ons budget is dit bij uitstek het beste systeem voor het logistieke proces voor de afhandeling van trolleys voor alle betrokken partijen

— Simon Esdale, Butters Group Ltd

Winchester Growers maakt al 5 jaar gebruik van de CC One Way Service en wij hebben tot op heden nog nooit complicaties gehad met de beschikbaarheid van de CC Containers. Mede door nauwgezette communicatie en het gebruik van planning kan CC onze wensen voldoen. De service is vrij eenvoudig. Als wij trolleys nodig hebben, dan wordt dat bij CC aangevraagd en zodra ze zijn vrijgegeven kunnen wij met gemoedsrust erop toezien dat de teruggave of uitgave vlekkeloos verloopt.

— Antoine Snoek, Winchester Growers Ltd.

Wij maken gebruik van de CC Services om onze tuinbouw supply chain te vereenvoudigen.

— David Fryer, Tesco UK

Door het gebruik van de CC Containers maakt CC als serviceverlener het mogelijk om onze logistieke processen te optimaliseren.

— Karine Boutet, René Briand, Val d'Or, France

Container Centralen biedt ons de mogelijkheid om onze Jeunes Planten zo efficiënt mogelijk te vervoeren, om het verlies van verpakkingsmateriaal te beperken en om onze logistieke processen zo efficient mogelijk te laten verlopen.

— Jean-Pierre Derouet, Graines Voltz, France

De CC Container is makkelijk in gebruik, betrouwbaar en (ijzer)sterk. Praktische omwisselingen, het onderhoud van CC wordt perfect uitgevoerd. Dit is het enige apparatuur wat wij accepteren om onze planten te vervoeren!

— Michel Barrault, Maison Barrault, France

CC biedt zeer praktische ondersteuning aan, zoals bijvoorbeeld de juiste actie ondernemen als er iets gewijzigd wordt op het balans van ons CC materiaal, maar ook bij wijzigingen in het verleden.

— Claudie Berrou, Kerisnel, France

Wij werken al sinds 1996 samen met CC, waarbij wij het bedrijf volgen in alle bedrijfsveranderingen en de groei en ontwikkeling van de RFID hangslot. De transfer service en de mogelijkheid om directe toegang te hebben tot onze gegevens ervaren wij als een groot voordeel.

— Flora Toscana, Italy

Selecteer uw taal